Uitzenden

Voor iedere organisatie is het van belang dat de personeelssamenstelling aansluit op het werkaanbod. Zeker in deze tijd waar het werkaanbod nogal sterk varieert is een variabel personeelsaanbod een uitkomst.

Detacheren

Een andere manier om aan de slag te kunnen bij Maintenance Assistant is door middel van detachering. 

Het voordeel van detachering is dat we hoger opgeleid personeel, geworven en geselecteerd  door Maintentence Assistant zelf, makkelijk en snel op de juiste plek kunnen inzetten.

Interim en ZZP

Opdrachtgevers hebben regelmatig vakmensen nodig voor een bepaald traject binnen hun organisatie (vaak zijn opdrachten voor een bepaalde periode).

Ook op dit vlak bemiddeld Maintenance Assistant. Door het groeiende aantal ZZP-ers, ofwel een zelfstandige zonder personeel, willen wij onze diensten ook aan dit segment kunnen aanbieden.  

Werving en selectie

Voor ondernemingen is een goede werving en selectie van vaste medewerkers een tijdrovende zaak, maar een zeer belangrijk aspect om concurerend te blijven. Wij zijn van mening dat wanneer kwaliteiten en talenten die juist worden ingezet direct invloed zullen hebben op de bedrijfsresultaten.

U kunt ervoor kiezen het complete traject uit te besteden aan Maintenance Assistant, zodat u zich kunt blijven richten op de corebusiness.