In ieder bedrijf komen administratieve taken te pas. Zelfs in deze moeilijke tijden is er nog steeds een grote vraag naar administratief geschoold personeel.

In de administratieve sector hebben we te maken verschillende functies als:

Secretaresse, Receptioniste/Telefoniste, Financieel administratief medewerker, Commercieel administratief medewerker, Medewerker Projectadministratie, Basiskennis boekhouden

Afhankelijk van het soort bedrijf, zijn de werkzaamheden waar je aan kunt denken; het telefonisch contact met klanten, het verwerken van post, het afhandelen van e-mails, het opstellen van brieven, dossiers bijhouden, notuleren bij vergaderingen, agenda’s beheren, afspraken maken en bijeenkomsten organiseren.

In de administratieve sector wordt het werk leuker en variërender, omdat je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met verschillende bedrijfstakken. Maintenance Assistant staat in contact met uiteenlopende bedrijven en heeft hierdoor interessante administratieve vacatures te bieden voor welke sector dan ook.

Heb jij een administratieve achtergrond en wil je graag aan de slag?  

Upload jouw C.V. via menu Contact of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..