“Chemie is overal”. Dit is een stelling waar we dagelijks mee te maken hebben. Denk bijvoorbeeld aan geneesmiddelen, verbrandingsmotoren en mobiele telefoons; producten die niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven.  

Werken in de chemie is boeiend en gevarieerd. Maintance Assistant is voortdurend op zoek naar verantwoordelijke, nieuwsgierige mensen die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling en innovatie van producten in deze sector. Onze uitzendkrachten worden ingezet voor diverse klanten; farmaceutische bedrijven, de voedings-, recycling- en textielindustrie etc. Functies in deze sector zijn bijvoorbeeld: procesmedewerkers, planners, veiligheidsdeskundigen, en kwaliteitscontroleurs.

De chemiesector heeft een groot aandeel in de Nederlandse economie en behoort tevens tot de wereldwijde top. Hierdoor is deze sector sterk internationaal georiënteerd. Werken in de chemiesector betekent werken in een internationale omgeving!

Zie jij jezelf werken in een internationale omgeving of heb je affiniteit met deze branch? Upload jou C.V. via menu Contact of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

factory-1593842_640.jpg